Till Min Älskade Jennie <3

Jag är kankse inte så snygg eller söt, men jag vet vad du är värd och vilken underbar människa du är, du är den underbaraste jag träffat i hela mitt liv . och jag ger dig all min kärlek och skulle ofra mitt liv för dig . Din personlighet är den sköönaste !  Tiderna med dig är dom bästa, och vi har det så underbart och vi kommer att ha det ännu underbarare tillsammans . du och jag mot världen Älskling !
I morgon drar vi till bispgården till svärmor och svärfar och bamse och resten av familjen.. Ska bli roligt att träffa dom och gumman saknar dom så mycket och de ska bli roligt att se henne glad !


ÄLSKAR DIG MEST AV ALLT ÄLSKLING ! / Din Fredrik ! <3


13#

Sjuksjuksjuksjuksjuksjuk !


hatar vara sjuk spydde hela förra veckan , sen får man magsjuka på måndan åååå men har inte spytt nånting idag iaf , men n har älsklingen fått magjsuka ist :/ vi kommer aldrig bli frisk vi ..
Hmm åkte in till akuten igår kväll , skulle kolla blindtarmen hade jätte ont så vi ringde till
sjukvårdsupplysningen och dom sa att man skulle åka in på akuten för det kan vara allvarligt och kanske måste opereras , så det var brått till staden in till akuten satt och väntade från 7 till kvart över 9 tro jag , tog lite blod prover när jag kom dit . Sen kändes det som om dom bara klämde och flytta runt mig , hmm. Sen ville jag fara hem va så jävla hungrig hade inte ätit sen i söndags ! åå less , matmatmat !
tur att jag hade min älskade pojke med mig , han finns där dag som natt , igår var det både dag och natt !  haha , nej men ni fattar vad jag menar ! :D Dom som känner han vet vad jag menar :)

Nu är min älskling sjuk , stackars bubben hoppas han blir frisk tills på fredag för då bär det iväg till mamma & Pappa :D Saknar dom allihopa :D !!

Älskar alla som finns där , ni vet vilka ni är !

Det finns 2 st jag INTE tycker om i min klass åå blir så less bara jag ser dom !
dom är prinsessorna är fjortisarna , Uscha!! har fan inte mer att säga om er 2 !!

12#

Ojojoj vad kul jag har haft idag :) Vaknade imorse vid halv tolv , frukost på sängen mumsmums : D
Sen va vi ute ett tag med Rufs för det var 7 plus grader ute så det var as skönt väder, både han och älskling klättrade långtlångt upp i ett träd , vilken syn alltså ! sen åkte jag och hjärtat skoter vi åkte väl vid halv 1 kanske for till Fåker nästan där Älskling momma&Moffa har stuga , SUPER NICE stuga , vi va ut till ett " förråd" med as mkt grejer plocka på oss lite små grejer som vi behövde :) sen vidare till fucker ( fåker ) hälsade på therese (mattias) och runken  , sen kom Purten och nån Gisela ? :0 for till Momma&Moffa och fikade lite och sen vidare hem men vi stannade i stugan för att packa på grejerna vi hade stoppat på oss , sen hittade Älsklingen en sån där tjälke som man har så hundarna kan dra en, gammal och ranglig sak men han höll sig på benen nästan hela tiden.  han skulle ju tolka efter skotern ja visst tänkte jag så när vi kom ut på sjön så drog jag ju på ,  JÄVLAR vilken vurpa älsklingen drog på :) Skratta åt han hur länge som helst , men när man såg knä efteråt så var det inte lika roligt , så stressa hem eftersom älsklingen skulle spela nån hockey match mot små kidsen ,( dom vann ) så vi kom hem och åt lite snabbt sen vart det mera stress ner på hockey plan och käre svärmor hade svårt att backa så hon vart lite arg , haha ! Kikade på matchen och frös ihjäl sen vart det lite fika efter matchen , sen for vi hem och kollade en annan del av köping, första sesongen MÅSTE jag ha !! Lätt värt att ladda hem dom är ju bra rolig dom där !


Nu har jag och älskling kolla på wallander så sjukt jävla bra filmer , synd att det inte kommer ut nå fler :/ Inte med samma skådespelare iaf !! Hmm , få väl kolla på dom gamla filmerna då :)

Nej nu ska man ta och sova ska upp på skola imorgon :/

Fredrik Elmin , Mer än guld värd !

11#

Vart håller han hus ?
Min älskling är ute och prov kör crossen , men han skulle bara ta en sväng.
Men har inte kommit tillbaka än :/
hmm - Kommer nog snart hoppas jag , omöjlig karl jag har ! :)


Igår drog vi ihop ett gäng och spelade lite hockey , vilket var jädrigt kul :)
Men man vart ganska trött efter ett tag , så vi for hem åt lite mera tacos som vi hade ätit tidigare på dan och myste framför dum burken !


Idag vaknade jag&älskling 9:30 !!!!!
Faan vad man vaknar tidigt nu för tiden , men det  är skönt så man inte sover hela dagen. !
Älsk bror kom hit på lunch kika lite på crossen och försökte få till Fredriks ljud , men det funka inte som det ska :/ Så han ä är lej nu !Vi har även sett på ratatoullie den var faktiskt jätte bra !
Löste lite korsord men käre svärmor , och hennes karl . KuligtKuligt fick ihop allt till slut !


Fredrik . Du är en ängel


10#


Idag var vi på Nolia , nån mässa med as mycket folk !! 
Man höll ju på svimma när man kom in och det var så himla mycket folk , tog en timme att gå ett varv och det var ändå inte stort ! Aja gick med Älsklilng , Ida , Fia och Sandra väldigt roligt hade vi iaf , Fia är ju inte brydd av sig ! tro meningen för dan är , " Får man ta en eller? " Haha hon sket i vad dom hade att säga och tog Godis och andra "behövande" grejer, men det vart drygt efter ett tag !
For vid 1 nån gång ..


Hemma : Har vi spela lite skipbo , klippt&färgat håret  , åkt skridskor . Kollat på Tv och hjälpt Annie med Sims spelet på datan. på tal om skridskor så har jag lagt märke till en sak som Älskling alltid gör när han skjuter ett skott , han höjer alltid det vänstra benet . En GULLIG vana han har tror jag :D

Vill bara myspysa men bubben nu , men ska inte störa han när han bygger en familj och hus på sims eftersom det kommer ta några år innan vi gör det själv :)

Håller med min ÄLSKADE stora syster cpblogg , den tog bort allt mitt också i förrgår nör jag hade skrivit hur mkt som hellst ! LessLessLessLessLess..

9#

Jaha idag va jag hemma också , bubben va också hemma eftersom jag spydde så mkt ! Men efter ett tag börja vi fundera om det vekrligen va magsjuka och inte nå annat , så vi for till staden och köpte ett grav- test , eller joanna köpte ett med 2 stick i , såvi delade på det men det var negativt som tur va :) Sen for vi till nälden och donade lite och hämtade kläder och så , tillbaka till stan och for runt och gjorde massa ärenden. Sen for vi hem till hackås vart ett stop ett i brunflo.

Vi har även åkt lite skridskor idag , eller Älskling åkte och jag och hans mamma skjöt lite puckar när han stog i mål , han stod i mål. Älskling fick även ett "erbjudande" idag, om han ville spela en match mot små kidsen på söndag , för Lenas gud son ska spela en match mot föräldrarna och ingen av hans föräldrar kommer att kunna spela så Älsklingen ska spela lite hockey så vi var och tjuvtränade lite :)
 
Nu har vi precis kollat på lost , vilket jag måste kolla på nästa onsdag det verkar lite spännande , den slutade ju mit tuppe i nå spännande så moment ! huuga :)

Jaja nu ska jag pussa på min älskling.
Jag älskar dig FredrikElmin , mest av allt i hela världen !



Måste ge en rad till Anna Johansson , som jag tänkt på mycket idag !
Hon är verkligen BÄST !!

Pcout

8#

igår: vart det då ingen slö dag iaf ! Vi vaknade vid halv 9 , och satt oss och kikade på film Ace ventura 1 , Sen hade jag slut på snus , så älsklingen fick fara på koisken och köpa ny dosa till mig :D Sen när han kom hem så sa han att han som jobbar på kiosken ville att älskling skulle hjälpa han med skotern och byta slangar och så , så vi tog skotern ner till där hans hade stannat så satt älskling och jag där ungefär 2 timmar innan vi såg att det var slangen till motorblocket från förgasaren som hade spruckit ! Åååå vad less vi var då vi hade suttit där as länge och kolla slangar och skit och så var det nå så sinpelt ! Så vi fixade det sen for vi till kiosken med skotern och visade john ( han som äger skotern ) vad som va fel och så , sen fick vi gratis mat jag tog en 90g:are och älskling tog en 150gs hamburger ! Yees vad gott det var med lite gratis mat ! haha :) Sen kollade vi på Ace Ventura 2 , fan vad bra hans filmer är , men vi kollade aldrig på hela för jag ville bada så vi gick och badade eller jag gick och badade älskling satt och kollade på mig :D
Men efter ett tag så kom vi på att vi ville åka skridskor så älskling och Lena letade skridskor så for vi allihopa och till skridsko banan , eller vad det heter. Men så vad det ju träning där för små kidsen när vi kom fram , lite besviken man vart då eller ? Men den slutade ungefär vid halv 8 så då fick vi åka , fick även våra skridskor slipade ! :) Jädrans vad vass dom vart då :P Det var jätte kul att åka lite men jobbigt som tusan , alla vurpade varsin gång , förutom lilla älsklingen då som ramlade ungefär 3 ggr :D Soetnowsen min. Sen for vi hem och kollade på lite TV sen gick vi och la oss och myste lite , jag läste och älskling låg vid datan och spelade lite på internet  !! Sen vart det svart och natt !

idag:  Så var jag hemma för jag spydde igår , så jag vaknade 9:45 ungefär och då låg älsklings rufs och sov brevid mig ! Så vi gick och oss satt vid datan lite och kikade , sen målade vi lite sen kom älskling hem och hämtade mig och vi for till staden för älskling skulle till ortopeden så det tog en stund , sen for vi på ÖB som har för övrigt jävligt billigt eftersom dom ska stänga och flytta lokalen lr nå sånt skit ! Sen handlade vi lite smågrejer eftersom det var så billigt  , sen for vi till hackås och fortsatte kolla på Ace ventura . For på Ica och handlade fika och yoghurt sen ännu mer film . har även åkte skridskor idag också , men bara jag och Älskling , för lena jobbade över. Satan vad halt detär ute , man kunde ju nästan åka skridskor på parkeringen så halt var det :D :S 
Jag har spytt as mycket idag igen :/
Så man blir nog hemma imorgon också. huuuva ligen ! finns ju inget att göra när inte älskling är hemma men det är ju friluftsdag så han är nog hemma tidigt :) Man får ju alltid hoppas.


FredrikElmin , Jag älskar dig utav hela mittt hjärta.
Finns aldrig nån som kan ta dig ifrån mig .
Kommer älska dig till den dagen jag slutar andas  <´3
/ Din J.



7#

jaha i helgen har vi inte gjort så himla mycket , igår va vi mest hemma och kollade på tv , med Älsklings mamma , och så satt jag  mitt eget rekord på ett spel och lars dessutom :D Sen gick jag och läste lite och älskling låg brevid och lyssnade har märkt att det går bättre att läsa om man läser högt :) Så jag gjorde det för älskling , sen somnade vi båda två ganska tidigt innan halv elva :)

Idag så vakna vi ungefär vid 11 så gubben gick och skruvade lite med crossen och jag låg i sängen och läste lite för mig själv :/så då vart jag lite små sur och gick ut och gick en sväng och sen kom älskling och följde efter mig och då vart jag ännu mera arg ,  då vände älskling och sen efter ett tag ringde han mig och frågade om jag ville gå på bio med han ikväll , så gullig han är , så han kom han och hämtade mig när jag hade gått as långt så vi kollade om vi hittade ´nån bra film i tidningen. Sen fortsatte han meka med crossen, Sen ringde robin och pontus som skulle kolla på crossen :) robin kanske ska köpa den :/ :) Så det vart lite kik och prat , sen for dom och vi gick och satte oss vid datan och spelade lite data spel  , sen kom vi på att vi ville spela CS , så vi ringde en i fåker som hade det och så for vi och låna det . Sen skulle det ta en timma att instalera så vi satt oss och spelade lite skipbo  . sen vart det lite koll för att se om det funkade att spela CS men det gjorde det ju inte fan vad less vi var då , så vi bestämde oss för att åka inte till staden lite tidigare oh vänta på att bion skulle börja , gubben valde iaf cloverfield den var riktigt bra iaf ! Lite konstig i slutet menbra :) Bra val älskling. :)

Sen imorgon blir det nog bara film tittning och slappa som gäller , sönda är en slö dag :D

Jaj orka inte skriva nå mer nu ska väl se om det blir nån film med älskling , filmfilmfilmfilm :)


Pcout

6#

Idag är det alla hjärtans dag, och den började inte så himla bra :/
Jag somnade igår vid 6 och sov tills i morse och det första som hände var att vi ( Jag&Fredrik*) Började bråka om en grej som hade hänt igår :( Och då vart jag så klart as förbannad som VANLIGT !? och jag for inte på skolan och jag och fredrik fortsatte vara ovänner när han for , sen ringde han vid 11 eller nå och då var han hemma i hackås och va ledsen/sur för att vi hade bråka , Sen prata vi lite och så på msn och vi vart kompisar eller ja lite. Han är inte här ännu men han är väl på väg hoppas jag , så vi ska väl försöka göra en bra dag av det hela. Bara ha myspys han och jag , synd att man inte få så mkt pengar i månaden annars kunde man ju ha hittat på lite mer saker  . Men vi hittar säkert på en massa mys bara han och jag :D Nej nu ska jag inte sitta här ska förbereda älsklingens alla hjärtans dag present :D Hoppas han tycker om det , ha köpt ett jätte fint kort och en tavla med hjärtan som ram också är det ett kort på han och mig i det . Jag fick en nalle och ett as fint kort av han , ( Se nedan haha ')

image7


Fredrik jag älskar dig så jävla mycket ord kommer aldrig nånsin kunna hur stor min kärlek är till dig ,
Vi har så mycket gemensamt och vi har för det mesta kul tsm . Det kan vara mkt bråk men det ordnar
sig alltid eller hur  ? Jag kommer aldrig nånsin sluta älska dig ! Nu har vi varit tsm i snart ett halvår och det känns så jävla underbart , fatta inte att man kan älska nån så snabbt , men jag älskar verkligen dig. !
Hoppas  du förstår det  , även om jag inte visar det jämt eller väldigt ofta.  !

5#

Jaha idag har det gått ganska bra på skolan , lite segt att komma upp i morse men det gick ändå.
Kom lite sent men ingen fara det heller : P Börja bli less på att gå i skola. Och sen var det en jädra massa bräcke bor som kom på skolan och hälsade på , några ska tydligen börja där också , hmm . Den där skolan förvånar mig aldrig ofta man ta in folk i slutet på terminen. Men dom kanske ska börja  till hösten när vi börjar i 2:an :D Jaja hade fordon samhälle näst sista lektionen, och det var jävligt roligt klippte och klistrade till vårat kollage fullt med crossar :D Jag och ida är bäst , sen klistra erik ett gammalt kort på mig på hans kollage  , men sen kommer det tråkigaste i hela världen ENGELSKA ! och jag verkligen och då menar jag verkligen HATAR gubbjäveln vi har i engelska ! Så äcklig , jävla snusk gubbe. Kolla så jävla äckligt på en ÅÅÅÅ jag mår illa av bara tanken av han !



Var du än är och var du än befinner dig,
så finns jag alltid där för dig.
Jag vakar över dig som gud över jorden,
förklarar mina känslor genom dom här orden.

Dagarna kommer och dagarna går,
jag älskar bara dig och jag hoppas du förstår.
Det finns en dröm, du och jag lever i den,
och när du ser på mig då stannar tiden.

Tusen diamanter finner jag i dina ögon,
alla mysiga stunder i livet, det är du som gör dom.
Älskvärda stunder när jag ser dig le och skratta,
utan dig skulle jag vara borttappad.


4#

Du & Jag

100 saker du inte visste?!

1. Fullständigt namn? Ann Jennie Margaretha Bertilsson :P
2. Exakt ålder? 16 år, 7 månader och 27 dagar
3. Vart bor du? I Nälden.
4. Bor tillsammans med? med älskling, stora syster och hennes kille !
5. Husdjur? 1 hund , 1 katt.
6. Färg på ditt hus? Rött ,och vita kanter.
7. När är du född? 14 juni , 1991 
8. Klass? Fp1c
9. Vilket år tar du studenten? 2010 !
10. Något jobb? Nej går i skolan..
11. När ska du sova ikväll? Ingen aning , ska väl kolla på film med älsk innan.
13. Duschat idag? Nä, igår.
14. Kramat någon idag? Yesbox
15. Pussat någon idag? YesYes
16. Vad har du ätit idag? Makaroner och köttfärsås , och glass :D
17. Dagens klädsel?  Mjukbyxor och stortröja :P
18. Dagens smink?  Inget alls !
19. Dagens sötnos? Älsklingen
20. Dagens roligaste? Älsklingens mamma
21. Har du många vänner? Jaa, vänner kan man aldrig få för lite utav..
22. Hur många har du kysst? Ja, jag vet inte riktigt..
23. Vem kramade du senast? Älskling, för ett tag sen.
24. Hur många har du haft sex med?  inte så många så jag behöver skämmas över de iaf..
25. Hur många har varit otrogna med dig? ????
27. Har du pojk-/flickvän? Yes :D
28. Vem pratade du med i telefon senast? Mamma :)
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det?  Mamma , jag har satt in 200 hundra på ditt kort nu.

FAVORIT :
31. Film? Hmm.. ingen aning . skräck filmer iaf :P
32. Låt? no one - alicia keys
33. Mat? Tacos kanske :)
34. Dryck? äppel dricka :)
35. Färg? Oj, svart och rosa.  
37. Stad? Ingen aning  .
38. Land? Hmm.. inte den blekaste..
39. Ämne i skolan? Verkstad :)
40. År? 2008, det här året kommer rocka :D

SENASTE :
41. Personen du tänkte på? Kom inte ihåg :O
42. Personen du kysste? Älskling
43. Gången du spydde? Länge längesen.
44. Gången du grät? Jag vet inte, men det var nog länge sen nu.
45. Pizzan du åt? LÄNGESEN!! .
46. Gången du var i Göteborg? En månad sen kanske ? .
47. Gången du var i Stockholm? * Samma som fråga 46
48. Gången du var full? I fredags :P
49. Gången du var hög? det har aldrig hänt.
50. Personen som såg dig gråta? Lotten och Andreas.

ANTINGEN ELLER :
51. Svart eller vitt? Beror på årstid.. tycker om båda färgerna!
52. Hund eller katt? Båda,
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på mående, humör och vilka det är med :P
54. Tv-spel eller datorspel? oj, kan inte bestämma mig.. båda! :P
55. Singel eller upptagen? Upptagen
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? Öh, vet bara va Lunarstorm är för något..
58. Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad.
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother :P
60. Svart hår eller blont? De personen passar i? ;P
61. Blåa ögon eller bruna? Båda är snyggt!
62. Choklad eller lakrits? Choklad , LÄTT,
63. Göteborg eller Stockholm? Gtb
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Vänsterhänt :)
65. Coca cola eller fanta? Fanta!
66. Pizza eller kebab? Kebab
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? åå... Båda 2.
69. Leva eller dö? Inget..

ANTAL
70. Personer du älskar? Det är många de, alla vänner, familjen..
71. Personer du hatar? Det finns väl nåra..
72. Personer som sagt jag älskar dig? Mamma , Älskling.
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? Älsklingen .
74.  Glassar du ätit på en dag? Många, när vi käpte en jävla massa glassar och gatt äta innan dom smälte :D
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen i år..
76. Gånger du haft minnesluckor? de finns väl nåra :D
77. Gånger du varit hög? ingen faktiskt.
78. Personer du saknar just nu? det är många det.
79. Gånger ditt hjärta brustit? Tappat räkningen..

VEM:
80. Vill du kyssa nu?  Älskling, tro tamme tusan jag ska gå och göra det nu :D
81. Ska du träffa imorgon? Hmm ingen speciell , men lär väl träffa folk på skolan,
82. Sjöng du senast för? Älsklingen
83. Hade du senast en msn konversation med? Kom inte ihåg , Gisela tror jag :)
84. Spelade du tv-spel med senast ? Älsklingen
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Älsklingen.
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Hmm.. jaa du !
87. Förtjänar att dö? ingen va ?
89. Vill du sova jämte inatt? Älsklingen min.

VAD :
90. Gör dig glad? Vänner, att köra bil/skoter, musik, party, Älskling
91. Gör dig ledsen? När nån sårar...
92. Vad vill du helst göra nu? Kolla på film mee älskling.
93. Önskar du att du slapp göra? Vet inte .
94. Vill du ha nu? 100 miljoner
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Ingen aning.
96. Längtar du till? Vet inte .
97. Tycker du om dina betyg? Haha ne... Man vill väl alltid ha bättre?
98. Ångrar du i ditt liv? Njae.. Vet inte .
99. Är det bästa som har hänt dig? Vet inte mycket :D fredrik speciellt :D
100. Hur mycket är klockan? 17,25

3#

Idag har också varit en bra dag , men huua vad bra dagar jag har :D  Orkar inte skriva nå idag är helt slut :P



FredrikElmin,
Wherever you go, whatever you do
I will be right here, waiting for you
Whatever it takes, or how my heart breaks
I will be right here waiting for you <3

1#

Tog bort min kära nogg , tänkte uppdatera mig lite med blogg.
Noggen var ju så himla tråkig!
Jaja har inte så mkt att skriva idag , kommer mer :)





Fredrik , Du är det bästa som nånsin har hänt mig och kommer hända mig !




2 #

Idag har det inte varit så dryg dag , nog för att det är den längsta av alla dagar på skolan.
Men det har ändå varit en positiv dag. Haft mycket kul , Jag Fredrik ( i min klass *) och Ida håller på skriver om
enduro , vilket går jävla bra, vi ska bara klistra lite bilder och skriva lite på affischen sen är vi klara för utställning :D
Hoppas folket på skolan tkr om den. Har faktiskt jobbat hårt med över texten eller vad man säger :P


Just nu är det bara jag och älskling hemma , tina och large är och mekar skoter . Vet inte alls vad det är för fel på skotern men som det verkar så går den ju inte . Så man ska väl kolla på internet vad det är på burken idag sen pricka i vad man ska kolla på , finns många bra TV : serier på burken faktiskt :P Men missa alltid OC :( Det som är så bra så om jag skulle titta idag skulle jag inte alls hänga med har missat allt för mkt , tråkigt tråkigt ! Men Men sånt som händer finns ju alltid annat att kolla på .

Jaja allt för mig idag :)
Pcout !

RSS 2.0